1.1 AGROALIMENTARI, COSMÈTICA I PRODUCTES DE LA LLAR

1.1 AGROALIMENTARI, COSMÈTICA I PRODUCTES DE LA LLAR

A. Posicionar a la Comunitat Valenciana com referent global en la producció d'aliments i cosmètica saludables i de qualitat, orientats a les necessitats de les persones.

Objectius Específics
  • AL1.Potenciar la diversitat i riquesa de la dieta mediterrània desenvolupant productes de qualitat orientats a mercats i segments específics.
  • AL2.  Identificar les preferències i necessitats de les persones, i traslladar-les de manera àgil a la indústria, a la distribució i al sector primari.
  • AL3. Fomentar la integració i cooperació entre diferents cadenes de valor: Agropecuària, Alimentària, HORECA, Distribució, Serveis, etc.

 

B. Millorar l'eficàcia i eficiència del sistema productiu agroalimentari a través del desenrotllament i ús de tecnologia.

Objectius Específics
  • AL4. Produir i distribuir aliments segurs i de qualitat, amb una major vida útil, mantenint les característiques organolèptiques i nutricionals..
  • AL5. Aprofitar els canals de comercialització agroalimentaris per a potenciar tant l'emprenedoria com la diversificació i innovació cap a l'elaboració de productes derivats de l'agroalimentari amb aplicació en cosmètica i llar.

 

C. Ser un referent en la producció sostenible d'aliments, cosmètica i productes de la llar tenint en compte factors econòmics, mediambientals i un ús adequat dels recursos naturals.

Objectius Específics
  • AL6.Reduir o optimitzar el consum de recursos (energètics, hídrics, matèries primeres, etc.) en la producció d'aliments, cosmètica i productes de la llar.
  • AL7.Desenvolupar solucions tecnològiques, fàcils d'implementar pel sector primari, la indústria i la distribució, econòmicament rendibles, que contribuïsquen a una producció sostenible d'aliments, cosmètica i productes de la llar.