T'interessa

Protecció de dades en fòrums de discusió i participació en línia de RIS3-CV

Protecció de dades en fòrums de discusió i participació en línia de RIS3-CV

Protecció de dades en fòrums de discusió i participació en línia de RIS3-CV

El tractament s'identifica com a "Plataformes de participació" i la seua finalitat és donar accés als fòrums de discussió i participació en línia de RIS3-CV.

 

El responsable del tractament de les dades que està proporcionant en aquest formulari és:

 

CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, UNIVERSITATS, CIÈNCIA I SOCIETAT

DIGITAL Av. Jean Claude Combaldieu, s/n

03008 ALACANT

 

El tractament s'identifica com a "Plataformes de participació" i la seua finalitat és donar accés als fòrums de discussió i participació en línia de RIS3-CV. La participació és totalment lliure i voluntària.

 

El tractament té com a base de legitimació l'apartat 6.1.a "l'interessat va donar el seu consentiment per al tractament de les seues dades personals per a un o diverses finalitats específiques" del RGPD.

 

Se l'informa que té la possibilitat de retirar el seu consentiment en qualsevol moment sol·licitant-lo a CONSELLERIA D'INNOVACIÓ, UNIVERSITATS, CIÈNCIA I SOCIETAT DIGITAL, Av. Jean Claude Combaldieu, s/n 03008 ALACANT

 

Les persones interessades en aquest tractament tenen dret a sol·licitar l'accés a les seues dades personals, a rectificar-los i a suprimir-los, així com a limitar o oposar-se al tractament d'aquests, així com a no ser objecte de decisions individuals automatitzades. Podran exercir aquests drets mitjançant escrit dirigit al responsable del tractament, acreditant la identificació de la persona interessada, o bé accedint al tràmit telemàtic de la seu electrònica de la Generalitat (si es disposa de certificat digital):

https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=19970

 

Les dades facilitades es conservaran durant el temps estrictament necessari per a complir amb la finalitat d'aquests. No està previst cedir les dades facilitades a tercers, excepte en els casos en què existisca l'obligació legal de fer-ho. No està previst realitzar transferències internacionals de dades.

 

Si les persones interessades entenen que s'han vist perjudicades pel tractament o en l'exercici dels seus drets, poden presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades a través d'

https://www.aepd.es/es/la-agencia/donde-encontrarnos

 

També pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de la Generalitat a través del correu electrònic dpd@gva.es o bé dirigint escrit a Passeig de l'Alameda, 16, 46010 - València.