Últimes novetats

Seguir a @ris3cv

Altres notícies

Ves enrere LA COMUNITAT VALENCIANA S'INTEGRA EN EL COMITÉ DE DIRECCIÓ DE LA PLATAFORMA EUROPEA S3 DE MODERNITZACIÓ INDUSTRIAL.

LA COMUNITAT VALENCIANA S'INTEGRA EN EL COMITÉ DE DIRECCIÓ DE LA PLATAFORMA EUROPEA S3 DE MODERNITZACIÓ INDUSTRIAL.

La Directora General de l'IVACE participa en la reunió constitutiva d'aquest grup europeu de col·laboració interregional.

La Comunitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha sigut triada membre del Comité de direcció de la Plataforma Europea de Modernització Industrial (S3P-Modernització Industrial) creada per la Comissió Europea i on co-lidera els grups de treball sobre "Indústria 4.0 i pime" al costat de les regions europees de Castella i Lleó, Toscana i Hongria i el de "Tèxtils innovadors".

La directora general de l'IVACE, Júlia Company, va participar el passat 17 de març a Brussel·les en la primera reunió del Comité de direcció d'aquesta plataforma juntament amb els seus homòlegs europeus.

La Plataforma Europea de Modernització Industrial (S3P) té com a objectiu proporcionar un instrument comú i recolzar els esforços de les regions de la Unió Europea compromeses a treballar conjuntament per a desenvolupar projectes d'inversió relacionats amb les seues àrees prioritàries RIS3 en matèria de modernització industrial.

Per a açò, en aquesta plataforma s'han previst vuit grups de treball per a abordar temàtiques tals com a aplicacions energètiques, bioeconomia, empreses eficients i sostenibles, nanoproductes, indústria 4.0, i tèxtils innovadors, entre altres.

Tant l'IVACE com la resta de regions europees que participen en el grup de treball "Indústria 4.0 i pimes", estan establint diferents accions futures de col·laboració. Entre elles destaquen el desenvolupament d'estratègies conjuntes, l'engegada d'una plataforma comuna oberta a altres regions europees, així com la preparació de línies de col·laboració en les quals puguen involucrar-se, entre altres agents, els centres tecnològics i els clústers innovadors de cadascuna de les regions participants.