Últimes novetats

Seguir a @ris3cv

Altres notícies

Ves enrere Focus Pime i Emprenedoria 2018 es centra en les prioritats de RIS3-CV: Turisme Intel·ligent i Qualitat de Vida

Focus Pime i Emprenedoria 2018 es centra en les prioritats de RIS3-CV: Turisme Intel·ligent i Qualitat de Vida

La ciutat de Gandia acollirà els dies 22 i 23 d'octubre de 2018 Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana, consolidat com la trobada emprenedora més important de la Comunitat Valenciana i un fòrum de referència en tendències empresarials i tecnològiques.

Per a esta edició de Focus es primaran les propostes i debats entorn de dos eixos temàtics: turisme intel·ligent i qualitat de vida, coincidint amb algunes de les línies de treball prioritzades a la RIS3-CV.

També es tractaran altres temàtiques transversals com la inversió i el finançament, les tendències i la transformació digital o el desenvolupament local, amb un protagonisme especial per a l'empoderament femení.

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, mitjançant l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.